Anders Björck AB

Företagare, rådgivare & investerare

FIN DAG - Företagsamhet, Integration, Nätverkande 

I mars 2023 genomfördes för femte gången Östergötlands största jobbmässa med fokus på inkludering. Det var ca 800 personer som befanns sig i evenemangshuset Cupolen Linköping. Intressanta föreläsningar och föredrag från bl. a Charbel Gabro, Daniel Collin, Nihal Mohamed, arbetsförmedlingen, Linköpings kommun m. fl. Det var 40-talet medverkande företag och organisationer på mässgolvet. Vi återkommer om ett nytt datum för nästa arrangemang. I slutet av dagen delades det nyinstiftade Tillsammanspriset ut av Corren och FIN dag, det gick välförtjänt till Sahar Kahlili - KFUM Bollihop. Läs merwww.findag.se

Linköping: Det fjärde arrangemanget hölls i Ryds herrgård under en härligt solig dag i slutet på mars -22. Ett fullsatt hus där vi pratade integration och egenförsörjning, där det var det ca 30 utställare och Charbel Gabro avslutade med en gripande föreläsning. Nu satsar vi på att bygga ut mötesplatsen ännu mer... Läs mer

Norrköping: den andra FIN DAG arrangerades i nov 2019 i Klockaretorpet Norrköping. Med 8 st. föreläsningar & seminarium och ca 20-talet utställare och nästan 500 personer så blev det en dag med gränslösa möten och nya matchningar.


Digital FIN DAG, april 2021, tredje arrangemanget genomfördes med livestreamade föreläsningar och digitala montrar och det var över 1000 unika besökare. Det var 10 st. föreläsningar och föredrag inom inkludering och mångfald med mycket fokus på jobb, utbildning och företagande.

Linköping: Den första FIN DAG gick av stapeln i maj 2019 i Agorahuset Skäggetorp. Utställare, seminarium, föreläsare och besökare bidrog till att det blev en dag med en massa gränslösa möten. Under hela dagen fanns närmare 500 personer på plats och det blev en synnerligen fin dag.


Se länkar, artiklar, press: Corren  Affärsliv  Svenskt Näringsliv  Företagarna  Lp-Posten 


Nominering till Årets Linköpingshjärta

En FIN DAG är ett regionalt arrangemang inom näringsliv och en lokal mötesplats för att snabba på integrationen och förbättra kommunikationen mellan nyanlända personer. Vi vill skapa en attraktiv lättillgänglig mötesplats ”ute i verkligheten” i syfte att underlätta för organisationer och företag och att nå målgruppen nyanlända.

Målsättningen är att skapa fler företag och arbetstillfällen i Östergötland, och ge nödvändiga kunskaper och information framförallt till personer som står utanför arbetsmarknaden. Samt skapa ett forum för personer som behöver inkluderas  & integreras och där igenom en bättre framtida möjlighet till arbete och egen försörjning.

https://www.findag.se/