Anders Björck AB

Företagare, rådgivare & investerare

Välkommen!

 

Företagare:

Anders Björck är företagare med dryga 25 års samlad erfarenhet inom varierande branscher Anders är grundare till FIN DAG - Östergötlands största jobbmässa med fokus på inkludering, och en regional plattform för att lyfta lokala initiativ inom mångfald & integration. Anders arrangerar BusinessBar (f d StartUp Bar Linköping) som är en oberoende mötesplats för att hitta nya affärskontakter samt främja företagande & entreprenörskap. Kolla in nästa BusinessBar KLICKA

Han är delägare och investerare i Tiny Clouds (Bidrik.com) och Digital Plattform Och han har bl.a startat upp Cardsupply och Björckarna AB (Veteranpoolen Linköping)

Rådgivare:

Anders är auktoriserad diplomerad rådgivare på Nyföretagarcentrum Linköping. Han verkar även som mentor inom mentorskapsprogrammen på Nyföretagarcentrum och ALMI

Investerare:

Att se bolag och människor växa och utvecklas tillsammans gör att han kan tänka sig ytterligare nya passande investeringar. med möjlighet att även kombinera och gå in aktivt i bolag, och där hjälpa till med affärsutveckling. 

Styrelsearbete

Anders är ordförande i Företagarna Linköping. Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla & äga företag i Sverige.

Läs mer

 

Anders är en driven företagare med erfarenheter inom framför allt ledarskap, marknadsföring & försäljning samt affärsutveckling och strategitänkande för bolag och föreningar.

Han har varit företagare sedan 1997 och brinner för nyföretagande och entreprenörskap och kan ta tänka sig nya uppdrag inom mentorskap och rådgivning och andra spännande utmaningar.

Han har studerat ledarskap och entreprenörskap och jobbat med styrelsearbete och är ständigt nyfiken på nya projekt inom företag, organisationer samt nya passande styrelseuppdrag